Brza čokoladna torta

Složenost:
Količina: x6
Vrijeme: 45 min
PODIJELI SA PRIJATELJIMA:

Priprema:

 Pećnicu zagrijte na 180C.

Kalup promjera 24 cm obložite masnim papirom za pečenje, a stranice mu namastite.

Maslac i čokoladu otopite, zatim u to dodajte šećer, izmješajte, pa dodajte jaja, opet izmješajte, dodajte sir i ostale sastojke, sve ponovno izmješajte pjenjačom da se spoji.

Izlijte u kalup, poravnajte pa stavite peći u zagrijanu pećnicu oko 25 minuta.

Torta će ostati malo vlažnija, jer je teksturom slična browniju, zato i je tako sočna.

http://domacica.com.hr/

Sastojci:

 150 g maslaca

150 g tamne čokolade

150 g šećera

3 jaja

150 g ABC svježeg krem sira

100 g glatkog brašna

pola žličice praška za pecivo

Sastojci za posluživanje:

 po želji sladoled, voće, čokolada, šlag, mascarpone