Choco lady torta

Choco lady torta
PODIJELI SA PRIJATELJIMA:

Priprema:

 

Manji kalup za torte obložite papirom za pečenje. Pećnicu zagrijte na 180 °C. Otopite margarin i sastojke umijesite u glatko tijesto. Tijesto rasporedite na dno kalupa, te pecite 15 minuta. Izvadite iz pećnice i ohladite. Za kremu od sira izradite Abc sir te dodajte šećer, vanilin šećer i jaja. Rasporedite po ohlađenom biskvitu i stavite u hladnjak dok pripremate čokoladnu kremu. Pećnicu smanjite na 160 °C. Za čokoladnu kremu

otopite čokoladu i margarin na pari, te dodajte jaja i šećer. Žlicom umiješajte brašno i promiješajte. Prelijte preko smjese od sira i stavite peći 50-60 minuta, dok gornja korica ne počne lagano pucati. Dobro ohladite u hladnjaku prije serviranja.

 

Sastojci:

Biskvit:

  • 120 g brašna 
  • 4 žlice kakaa
  • 3 žlice šećera
  • 1 vanilin šećer
  • 125 g margarina
  • 2 žlice mlijeka

Krema od sira:

  •  500 g Abc svježeg krem sira
  • 130 g šećera
  • 1 vanilin šećer
  • 2 jaja

Čokoladna krema:

  • 250 g čokolade za kuhanje
  • 250 g margarina
  • 4 jaja
  • 200 g šećera
  • 60 g brašna