Piletina u sezamu s abc sirom

Piletina u sezamu s abc sirom
Složenost: Količina: x2 Vrijeme: 45 min

Priprema:

Pileća prsa bez kostiju prerežite, ali ne do kraja, kako bi ih mogli rastvoriti u veću površinu. Rastanjite pomoću bata za meso i posolite.

Za nadjev popržite zelenu i crvenu papriku narezanu na trakice i pomiješajte ih sa Abc sirom. Začinite sa malo soli i papra. Rasporedite nadjev po mesu i zarolajte.
Uvaljajte meso u brašno, jaje, zatim u sezam i pržite u dubokoj masnoći dok ne porumeni.

Za prilog šampinjonima odvojite stapke od klobuka, prepržite ih u tavi na malo ulja, te napunite Abc sirom od vlasca pomiješanim sa svježom paprikom.

Sastojci:

  • 350 g pilećih prsa bez kostiju
  • ½ svježe paprike nasjeckane na kockice
  • 100 g Abc svježeg krem sira (okus po želji)
     
  • 1 jaje
  • 1 žlica brašna
  • 1 žlica sezama
     
  • 250 g šampinjona
  • 100 g Abc svježi krem sir s vlascem
  • ½ svježe paprike