ABC sir s hrenom i PIK šunka

Belje i PIK Vrbovec predstavili su svoju proširenu ponudu svježeg krem sira i šunki, bez kojih je blagdanski stol za Uskrs nezamisliv. ABC sirevi uvjerljivo su najprodavaniji proizvodi u svojoj kategoriji na hrvatskom tržištu, a tu poziciju drže zahvaljujući kvaliteti domaćeg mlijeka i pažljivo odabranim prirodnim dodacima u svakom od okusa.

Klasični ABC svježi krem sir se sastoji od samo tri sastojka – svježeg mlijeka s farmi Belja, najfinijeg vrhnja i malo morske soli. 

Ljubitelji sira koji žele gotove kombinacije dosad su mogli birati između pet okusa - šunke, vlasca, mediteranskih maslina, povrća i kulena - a upravo pred Uskrs Belje je proširilo lepezu s ABC sirom s hrenom. PIK šunke proizvode se isključivo od najboljih biranih sirovina, a zbog malog udjela masti i visokih proteinskih vrijednosti sastavni su dio pravilne prehrane. Delikates šunka i Premier šunka imaju blagu aromu, dok je Fina šunka namijenjena ljubiteljima rustikalnog dimljenog okusa. 
 
Zlatna kuhana šunka sa samo dva posto masnoće idealna je za one koji paze na tjelesnu težinu, a ne žele se odreći slasnog zalogaja, a Blagdanska šunka namijenjena je za svaki uskršnji stol te se  savršeno se slaže sa svježim sirom i hrenom, ali i s povrćem ili začinima poput vlasca. Važno je naglasiti da su PIK šunke proizvodi s 0%, u njima nema pojačivača okusa, umjetnih bojila, glutena I soje. Za pravi blagdanski ugođaj Uskršnjeg stola, pobrinula su se i Vina Belje s vrhunskom graševinom koja se odlično sljubljuje s tradicionalnim delicijama za Uskrs. PODIJELI SA
PRIJATELJIMA:

Ostali ABC sir recepti


ABCeda zdravlja

ABC u prehrani djece
ABC u prehrani trudnica
ABC u prehrani sportaša

Ostale novosti