ABC SpužvaBob Skockani

Novi proizvod koji će djeca obožavatiNa tržište je stigao ABC SpužvaBob Skockani, novi proizvod namijenjen djeci svih uzrasta, nastao kao spoj omiljenog dječjeg animiranog junaka i ABC sira. Riječ je o svježem krem siru lake mazivosti, idealnom sastojku uravnotežene prehrane za djecu svih dobi. 

ABC svježi krem sir već se pokazao kao omiljena mliječna hrana koja zahvaljujući svojim jednostavnim, ali vrlo kvalitetnim sastojcima – čine ga samo najbolje mlijeko, vrhnje i malo morske soli – osigurava prijeko potrebne hranjive tvari za razvoj djeteta. Može se uvesti u prehranu već u osmom ili devetom mjesecu života, jer se odlično uklapa u raznovrsne kašice za najmlađe, a pogodan je i za djecu vrtićke dobi, obzirom da može biti osnova za mnoštvo kreativnih kombinacija. Može biti i namaz i sir, i doručak i užina i večera, a može nadopuniti i domaća povrtna variva i druga kuhana jela.
ABC SpužvaBob Skockani primjeren je i za školarce. U razdoblju intenzivnog rasta i razvoja, kao i intenzivne moždane aktivnosti, ABC SpužvaBob Skockani ima sve najvažnije hranjive sastojke potrebne za pravilnu prehranu u njihovoj dobi.
“Svojim energetsko-nutritivnim sastavom i najboljim omjerom makro i mikro nutrijenata,  ABC SpužvaBob Skockani djeci osigurava potrebnu energiju, proteine, kalcij, željezo, cink i vrijedne masti. Bogat nutrijentima neophodnim za normalan rast i razvoj, bezbrižnu igru i učenje djece školske dobi ABC SpužvaBob izvrstan je izbor doručka ili užine za najmlađe”, pojasnila je magistra nutricionizma Mirela Marić iz Poliklinike Aviva. 
 
Belje se sa svojim ABC SpužvaBob krem sirom uključilo u zabavni program SpužvaBob Skockani, namijenjen djeci i roditeljima koji traje od 27. kolovoza do 21. listopada samo u Konzumovim trgovinama. Tijekom sljedećih osam tjedana Konzumov svijet postat će pravo mjesto za zabavu i širenje pozitivne energije, što je i osnovna karakteristika glavnog lika ovog popularnog crtića.
 

PODIJELI SA
PRIJATELJIMA:

Ostali ABC sir recepti


ABCeda zdravlja

ABC u prehrani djece
ABC u prehrani trudnica
ABC u prehrani sportaša

Ostale novosti