Abc svježi krem sir duo pakiranje

Za vjerne potrošače Belje je ponudilo novo pakiranje prepoznatljivog Abc sira i to po super cijeni

Jedinstveni Abc svježi krem sir od sada je dostupan u novom duo pakiranju pakiranju koje se sastoji od dva Abc svježa krem sira od 200 grama. Abc duo pakiranje je namijenjen svima, a posebno potrošačima koji kuhaju s Abc svježim krem sirom. Svi koji žele isprobati kuhanje na ovaj način pronaći će deset slatkih i slanih, finih i laganih recepata otisnutih na pakiranju, a dodatna prednost je i super cijena.


Specifičnim tehnološkim postupkom od pažljivo biranog i kontroliranog mlijeka s farmi Belja nastaje potpuno prirodan proizvod – Abc svježi krem sir koji u svom sastavu ima samo mlijeko, vrhnje i sol. Iznimna kvaliteta i trajnost Abc svježeg krem sira temelji se upravo u jednostavnosti osnovnih sastojaka. Bez dodatka konzervansa i aditiva, obrađen suvremenim tehnološkim procesima,  Abc svježi krem sir temelj je zdrave i izbalansirane  prehrane, bilo kao namaz ili kao dodatak kuhanju.

Na www.abcsir.hr saznajte sve o Abc siru i pronađite inspiraciju za ukusne zalogajčiće, maštovite kombinacije i obilje fotografija koje trenutno mame na konzumaciju.
 


PODIJELI SA
PRIJATELJIMA:

Ostali ABC sir recepti


ABCeda zdravlja

ABC u prehrani djece
ABC u prehrani trudnica
ABC u prehrani sportaša

Ostale novosti