Novo međunarodno priznanje za Abc svježi krem sir

Abc svježi sir dobitnik najvećeg priznanje na međunarodnom ocjenjivanju Superior Taste Award 2011.

Abc svježi krem sir ponovio je uspjeh iz 2008. godine i osvojio elitno priznanje na međunarodnom ocjenjivanju „Superior Taste Award“ Međunarodnog Instituta za degustaciju i kvalitetu proizvoda (International Taste&Quality – ITQI) iz Brisela. Abc svježi krem sir osvojio je maksimalne tri zvjezdice, i tako se svrstao u razred iznimnih proizvoda osvojivši više od 90 posto bodova na ocjenjivanju. Veličini uspjeha svjedoči i činjenica da je na ovogodišnjem ocjenjivanju bilo prijavljeno 906 proizvoda u kategoriji hrana i pića.

ITQI je vodeća organizacija kuhara i someliera koja se bavi ocjenjivanjem i promoviranjem vrhunske hrane i pića iz cijelog svijeta. Ovu organizaciju, u potpunosti neovisnu i nepristranu, službeno je priznalo deset najprestižnijih europskih kulinarskih institucija i međunarodnih udruženja someliera okupljenih oko asocijacije – Association de la Sommeliere Internationele (ATI).

Zdrav i omiljen Abc svježi krem sir potpuno je prirodan proizvod, pripremljen jedinstvenim tehnološkim postupkom od pažljivog biranog i kontroliranog mlijeka s beljskih farmi. Jedinstvenost Abc sira je u činjenici da se proizvodi samo od tri sastojka : mlijeka, vrhnja i soli, bez ikakvih dodataka i konzervansa. Kao takav, izvanredan je izvor energije, visokokvalitetnih proteina, kalcija i vitamina A i D te značajno doprinosi dnevnom unosu minerala, željeza, cinka, magnezija i vitamina B2. Zbog svojih visokovrijednih sastojaka namijenjen je svim dobnim skupinama.Pored već spomenutog uspjeha abc svježeg krem sira, mliječni namaz Abcela (Abecela), najnoviji proizvod u asortimanu Belja, osvojio je također vrijedno međunarodno priznanje. Na istom stručnom ocjenjivanju Abcela je nagrađena sa dvije zvjezdice za prepoznatu kvalitetu.


PODIJELI SA
PRIJATELJIMA:

Ostali ABC sir recepti


ABCeda zdravlja

ABC u prehrani djece
ABC u prehrani trudnica
ABC u prehrani sportaša

Ostale novosti