Prvi ABC kros u Kopačkom ritu

Organizatori pozivaju osnovnoškolce da se prijave na prvu ABC kros utrku koja se organizira u sklopu Prvenstva Slavonije i Baranje za osnovne škole i II. kola Proljetne lige Slavonije i Baranje

 Potičući sportski duh i druženje najmanjih stanovnika Slavonije i Baranje, osječki atletski klub Slavonija, tvrtka Belje s brendom ABC svježi krem sir te park prirode Kopački rit ove godine po prvi puta organiziraju ABC kros. Utrke će se održati 24. svibnja u 17:30 sati i na jednom mjestu okupiti osnovnoškolce s područja Slavonije i Baranje koji će moći pokazati svoje trkačke vještine na 200, 300, 500, 800 i 1000 metara.

Organiziran u posebnom ambijentu jednog od najljepših parkova prirode u Hrvatskoj, Kopačkom ritu, ABC kros održat će se u sklopu Prvenstva Slavonije i Baranje za osnovne škole i II.  kola  Proljetne lige Slavonije i Baranje.  

Prijaviti se mogu svi osnovnoškolci i vrtići (djevojčice i dječaci) i to u kategorijama:

DISCIPLINA

KATEGORIJA

GODIŠTE

200m

cicibani (M/Ž)

2009. i mlađi

300m

mlađi limači (M/Ž)

2007. i 2008.

500m

stariji limači (M/Ž)

2005. i 2006.

800 m

mlađi kadeti (M/Ž)

2003. i 2004.

1000 m

stariji kadeti (M/Ž)

2001. i 2002.

 

Prvih dvjesto prijavljenih natjecatelja dobit će sponzorske majice, a troje prvoplasiranih u svakoj disciplini kući će ponijeti medalje i vrijedne nagrade sponzora.

Prijave započinju od 16:30 sati 24. svibnja na označenim punktovima na prijemnom centru Kopačkog rita (Kopačevo, Ritska bb). 

Nakon dječjih kros utrka održati će se utrka građana u 18:30 sati na 2500 metara namijenjena svim rekreativcima i ljubiteljima trčanja.

Istoga dana diljem Europe obilježava se i Europski dan parkova te organizatori pozivaju sve zainteresirane da provedu dan u prirodi u jednom od najljepših hrvatskih, ali i europskih parkova prirode - Kopačkom ritu te navijaju za mlade sportaše. Mali trkači i njihovi navijači uspjeh na ABC kros utrci dodatno mogu proslaviti i u popularnom restoranu Kormoran koji će na dan utrke ponuditi prigodne menije po popularnim cijenama.

Veselimo se Vašem dolasku!

 


PODIJELI SA
PRIJATELJIMA:

Ostali ABC sir recepti


ABCeda zdravlja

ABC u prehrani djece
ABC u prehrani trudnica
ABC u prehrani sportaša

Ostale novosti