Uz visoke temperature stižu niske cijene Abc svježeg krem sira

Osvježite se delicijama s Abc svježim krem sirom uz super cijene

S visokim ljetnim temperaturama stiže pravo cjenovno osvježenje iz Belja u obliku super cijena omiljenog Abc sira. Cijelo ljeto sve kupce očekuju super cijene Abc sira, ukusnog i zdravog zalogaja.

Isprobajte nove lagane recepte na bazi svježeg krem Abc sira te razveselite svoje ukućane kreativnim, ali istovremeno jednostavnim jelima. U vrijeme nadolazećeg ljeta i velikih vrućina koje nas očekuju u svakom kutku Hrvatske, vjerujemo kako planirate provesti što manje vremena u kuhinji, a što više na otvorenom i u dobrom društvu.

Jednostavni savjeti za svakodnevnu brzu pripremu osvježavajućih zalogaja olakšat će kuhanje na moru, u vikendici te svakodnevnu pripremu jela. Isprobajte Umak s krastavcima i koprom te ga po želji kombinirajte s tjesteninom, pečenim tostom, ribom s gradela ili mesnim odreskom – oduševit ćete se kombinacijom svježih i aromatičnih okusa.

Umak s krastavcima i koprom
Zagrijte 3/4 šalice mlijeka sa ½ šalice Abc svježeg krem sira (obični ili s vlascem), kuhajte uz miješanje dok se ne povežu sastojci. Dodajte ½ šalice sitno narezanih svježih krastavaca i 2 male žličice sitno sjeckanog kopra.

Jednako tako, klasičan omlet možete učiniti inovativnim i zanimljivim, tako što ćete ga oplemeniti Abc sirom i svježim bosiljkom ili majčinom dušicom po želji. Budite kreativni i pronađite zanimljive savjete za svakodnevnu pripremu jela te obogatite tjedni jelovnik s „Idejama za svaki dan iz Abc-a“.

Osim što je kuhanje s Abc svježim krem sirom jednostavno, maštovito i zabavno, uz niske ljetne cijene, također je zdravo i hranjivo. Jedinstvenim tehnološkim postupkom od pažljivo biranog i kontroliranog mlijeka s farmi Belja nastaje potpuno prirodan proizvod – ABC svježi krem sir koji u svom sastavu ima samo tri zdrava sastojka - mlijeko, vrhnje i sol. Već tri desetljeća, njegov ugodan mliječni okus i miris, specifična aroma i laka mazivost osigurali su mu mjesto vrhunskog proizvoda omiljenog kod potrošača svih generacija.

Više recepata i zanimljivih ideja potražite u Abc kreativnoj radionici poslastica: Kuham s abc sirom
 


PODIJELI SA
PRIJATELJIMA:

Ostali ABC sir recepti


ABCeda zdravlja

ABC u prehrani djece
ABC u prehrani trudnica
ABC u prehrani sportaša

Ostale novosti