Za 30. rođendan Abc sir dobio web stranicu

Na www.abcsir.hr možete pronaći sve što Vas je oduvijek zanimalo o Abc siru, naučiti više o pravilima zdrave prehrane ili pronaći inspiraciju i recepte za maštovite kulinarske kreacije s Abc sirom.

Već tri desetljeća u Belju se proizvodi Abc svježi krem sir koji svojim bogatim, punim okusom i prirodnim sastojcima osvaja sve generacije. Kako bismo odgovorili na sva Vaša pitanja te podijelili s Vama Abc priču, Abc sir je dobio je službenu web stranicu www.abcsir.hr na kojoj možete pronaći mnoštvo zanimljivih i korisnih informacija.  

Kao izvor visokokvalitetnih proteina i esencijalnih masnih kiselina te vitamina A i D, Abc sir je bitan za ukupan dnevni unos minerala kalcija, što je od posebne važnosti za rast i očuvanje zdravlja kostiju. Samo tri zdrava sastojka koji čine Vaš omiljeni Abc svježi krem čine ga i prirodnim i zdravim izborom za cijelu obitelj, a više o pravilnoj prehrani potražite na www.abcsir.hr u ABCedi pravilne prehrane.  

Za neobične kombinacije, slatke i slane - kolače, torte, svitke, tjestenine, meso, nabujke, ribu, umake..potražite recepte u dvije kategorije Slatko i Slano, ali i ideje za svaki dan, kako jelima dati posebnu punoću i aromu.

Upoznajte, kuhajte s Abc sirom i uživajte u okusima!
 


PODIJELI SA
PRIJATELJIMA:

Ostali ABC sir recepti


ABCeda zdravlja

ABC u prehrani djece
ABC u prehrani trudnica
ABC u prehrani sportaša

Ostale novosti