ABC svježi krem sir Šunka

 

Dodatkom komadića šunke u osnovni okus ABC sira nastaje pravi gurmanski namaz - ABC svježi krem sir - ŠUNKA. Zahvaljujući ovoj kombinaciji namazanoj na krišku svježeg kruha, jednostavno i brzo ćete uživati u pravom sendviču, jer joj za punoću okusa i zadovoljstvo koje pruža ukusan zalogaj nisu nužni nikakvi drugi dodaci. Ako, pak, sendvič poželite obogatiti i drugim namirnicama, ABC svježi krem sir – ŠUNKA predstavlja savršenu osnovu za brz, ali uistinu sadržajan, kvalitetan i ukusan obrok.


100 grama u prosjeku sadrži
Energetska vrijednost   996 kJ/ 238 kcal
Bjelančevine   7,2 g
Ugljikohidrati   2,7 g
Mast   22,0 g
Kalcij   126 mg
Vitamin A   180µg

ABC svježi krem sir - ŠUNKA pravi je odabir za sve ljubitelje sirnog namaza i šunke. Usitnjeni komadići šunke kremastom sirnom namazu daju drugačiji i posebniji okus. Bilo da ste u žurbi, ili vam se u kombinaciji sa sirom jede i 'nešto mesno', ABC svježi sir - ŠUNKA pravi je pogodak.
Znak Hrvatska kvaliteta i brojne druge nagrade i priznanja potvrđuju iznimnu kvalitetu ABC svježih krem sireva...
ABC svježi krem sir ponosno nosi i priznanje Međunarodni Institut za degustaciju i kvalitetu proizvoda "Superior Taste Award" s tri zvjezdice
Pravo korištenja Znaka Mlijeko hrvatskih farmi dodjeljuje Hrvatska poljoprivredna agencija, a znak garantira da je proizvod domaće proizvodnje.
World Championship Cheese Contest, najveće svjetsko ocjenjivanje sira u Sjedinjenim Američkim Državama - u konkurenciji svih najvećih svjetskih proizvođača koji su poslali čak 2595 uzoraka iz 23 zemlje, ABC sir s vlascem osvojio je visoko treće mjesto s 99,55 od mogućih 100 bodova.
Produkt leta prestižna je nagrada čije dobitnike biraju potrošači temeljem istraživanja jedne od najvećih svjetskih istraživačkih tvrtki ACNielsen. Dodjeljuje se proizvodima koji su najviše impresionirali svojom funkcionalnošću i inovacijama, a glavna joj je svrha kupcima pomoći pri izboru između širokog spektra proizvoda na policama trgovina.
PODIJELI SA
PRIJATELJIMA: