ABC svježi krem sir Hren

 

ABC svježi krem sir obogaćen komadićima svježeg ribanog hrena. Svojim se specifičnim, istovremeno ljutkastim i ugodnim okusom hren izvrsno nadopunjava sa svježim krem sirom, zahvaljujući čemu će i najjednostavniji sendvič učiniti posebnim doživljajem za nepce.


100 grama u prosjeku sadrži
Energetska vrijednost   928 kJ/ 222 kcal
Bjelančevine   5,7 g
Ugljikohidrati   2,6 g
Mast   21,0 g
Kalcij  
Vitamin A  

U našoj je kulinarskoj tradiciji hren neizostavan i vrlo tražen dodatak uz kuhano meso, a osobito govedinu, kao i uz kuhane kobasice, šunku, jaja i mladi luk. Osim sjajnog uparivanja s mesom i povrćem, hren je često osnova mnogih umaka na bazi slatkog vrhnja, senfa ili majoneze kao i začin raznim salatama.
Znak Hrvatska kvaliteta i brojne druge nagrade i priznanja potvrđuju iznimnu kvalitetu ABC svježih krem sireva...
Pravo korištenja Znaka Mlijeko hrvatskih farmi dodjeljuje Hrvatska poljoprivredna agencija, a znak garantira da je proizvod domaće proizvodnje.
Na međunarodnom prehrambenom sajmu Agra koji se održava u slovenskoj Gornjoj Radgoni, ABC svježi krem sir Hren je u strogoj selekciji, u kategoriji mlijeka i mliječnih proizvoda, od uzoraka brojnih tvrtki iz Slovenije, Hrvatske, Austrije i Mađarske osvojio Veliku zlatnu medalju, jednu od najutjecajnijih međunarodnih priznanja za kvalitetu u Sloveniji.
PODIJELI SA
PRIJATELJIMA: