ABC svježi krem sir Povrće

 

Kada se u osnovni okus ABC svježeg krem sira dodaju komadići svježe paprike, rajčice, patlidžana i češnjaka, nastaje ABC sir s povrćem. Bogat okus ove ABC varijacije oduševit će ljubitelje osebujnih i raznolikih okusa, kao i sve koji prepoznaju važnost povrća u prehrani.


100 grama u prosjeku sadrži
Energetska vrijednost   942 kJ/ 225 kcal
Bjelančevine   5,7 g
Ugljikohidrati   3,2 g
Mast   21,0 g
Kalcij   126 mg
Vitamin A   180µg

Kombinacija sira i bogatog povrtnog okusa koju donosi ABC svježi krem sir – POVRĆE oduševljava poklonike raznolike i „zelenije“ prehrane, a kao i ostali ABC sirevi ima široku primjenu u kulinarstvu.
Znak Hrvatska kvaliteta i brojne druge nagrade i priznanja potvrđuju iznimnu kvalitetu ABC svježih krem sireva...
ABC svježi krem sir ponosno nosi i priznanje Međunarodni Institut za degustaciju i kvalitetu proizvoda "Superior Taste Award" s tri zvjezdice
Pravo korištenja Znaka Mlijeko hrvatskih farmi dodjeljuje Hrvatska poljoprivredna agencija, a znak garantira da je proizvod domaće proizvodnje.
World Championship Cheese Contest, najveće svjetsko ocjenjivanje sira u Sjedinjenim Američkim Državama - u konkurenciji svih najvećih svjetskih proizvođača koji su poslali čak 2595 uzoraka iz 23 zemlje, ABC sir s vlascem osvojio je visoko treće mjesto s 99,55 od mogućih 100 bodova.
Produkt leta prestižna je nagrada čije dobitnike biraju potrošači temeljem istraživanja jedne od najvećih svjetskih istraživačkih tvrtki ACNielsen. Dodjeljuje se proizvodima koji su najviše impresionirali svojom funkcionalnošću i inovacijama, a glavna joj je svrha kupcima pomoći pri izboru između širokog spektra proizvoda na policama trgovina.
PODIJELI SA
PRIJATELJIMA: