ABC svježi krem sir

 

Prema izvornoj recepturi beljskih stručnjaka iz 1980. godine, jedinstvenim tehnološkim postupkom nastaje potpuno prirodan proizvod – ABC svježi krem sir, koji čine samo tri zdrava sastojka: pažljivo birano i kontrolirano mlijeko s farmi Belja, vrhnje i malo morske soli. Njegov ugodan mliječni okus i miris, i laka mazivost osigurali su mu mjesto vrhunskog proizvoda omiljenog kod potrošača svih generacija. 
 

ABC svježi krem sir nezaobilazan je sastojak dobro izbalansiranog i nutricionistički usklađenog doručka, dok se njegova široka primjena krije u kulinarstvu, te će svojim punim okusom obogatiti svako jelo, od sendviča do krem juhi, umaka i slastica. Jednom riječju, ABC svježi krem sir je istinski saveznik svakog „velikog i malog“ kuhara. 

 


100 grama u prosjeku sadrži
Energetska vrijednost   1009 kJ/ 241kcal
Bjelančevine   6,5 g
Ugljikohidrati   3,0 g
Mast   22,5 g
Kalcij   126 mg
Vitamin A   180µg

Kao izvor visokokvalitetnih proteina i esencijalnih masnih kiselina te vitamina A i D, ABC sir pridonosi ukupnome dnevnom unosu minerala kalcija, što je od posebne važnosti za rast i očuvanje zdravlja kostiju.
ABC sir dobitnik je prestižne nagrade Crystal Taste Award za 2016. godinu koju mu je dodijelio Međunarodni Institut za okus i kvalitetu (iTQi) iz Bruxellesa, vodeća svjetska organizacija za ocjenjivanje okusa i kvalitete. U izbor za Crystal Taste Award ulaze samo oni proizvodi koji su tri godine zaredom svojim okusom i kvalitetom osvojili maksimalne tri zlatne zvjezdice stručnog žirija koji je provodio istraživanje sadržaja, kvalitete i okusa proizvoda.
Produkt leta prestižna je nagrada čije dobitnike biraju potrošači temeljem istraživanja jedne od najvećih svjetskih istraživačkih tvrtki ACNielsen. Dodjeljuje se proizvodima koji su najviše impresionirali svojom funkcionalnošću i inovacijama, a glavna joj je svrha kupcima pomoći pri izboru između širokog spektra proizvoda na policama trgovina.
Znak Hrvatska kvaliteta i brojne druge nagrade i priznanja potvrđuju iznimnu kvalitetu ABC svježih krem sireva...
Pravo korištenja Znaka Mlijeko hrvatskih farmi dodjeljuje Hrvatska poljoprivredna agencija, a znak garantira da je proizvod domaće proizvodnje.
   
PODIJELI SA
PRIJATELJIMA: