Čoko rapsodija

Katarina Kolembus
Autor:

Katarina Kolembus

PODIJELI SA PRIJATELJIMA:

Priprema:

Kekse samljeti,maslac otopiti i dodati keksima.Dodati 2-3 žlice mlijeka i izmiješati.
Kekse istresti u posudu za pečenje i ravnomjerno rasporediti. Krem sir omekšati na sobnoj temperatuti i dodati mu pudinge od vanilije. 2 žlice šećera i 450 ml mlijeka.
Sve to dobro izmutiti i istresti preko keksa.
Izmutite puding od čokolade sa 250 ml mlijeka i 1 žlicom šećera.
Puding istresti u vrećicu,odrezati vrh i praviti linije preko Čoko rapsodije.

Kolač ostavite 2 sata u hladnjaku da se stegne i možete ga poslužiti.

Sastojci:

24 oreo ili moto keksa
2 instant pudinga od vanilije
1 instant puding od čokolade
120 g maslaca
220 g krem sira
3 žlice šećera
700 ml mlijeka