Bocca Jane torta

Romina Kani
Autor:

Romina Kani

PODIJELI SA PRIJATELJIMA:

Priprema:

Od jaja, brašna, šećera, kakaa i praška za pecivo napraviti biskvit, izlita ga u kalup za torte i ispeći. Nauljiti obruč kalupa maslacem da se krema ne lijepi. Izmiksati mileram, ABC sir i mlijeko,te smjesu podijeliti u tri jednaka dijela. Otpiti na pari tamnu čokoladu i umiješati u jedan dio smjese te dodati ruma, te tako ponoviti sa svim čokoladama (svaka posebno). Smjese izlijevati po redosljedu tamna,mliječna i bijela na biskvit te ukrasiti po želji.

Dobar tek :)

Sastojci:

2 jaja, 2 žlice brašna, 2 žlice šećera, 1 prašak za pecivo, 1 žlica kakaa, 150g tamne čokolade, 150g mliječne čokolade, 150g bijele čokolade, 200 grama ABC sir , 500 gramamileram , malo ruma, malo mlijeka (po želji)