Voćna rapsodija

JULIJANA KRSTIN
Autor:

JULIJANA KRSTIN

PODIJELI SA PRIJATELJIMA:

Priprema:

1.preliti sa vrelom vodom nes kafu i kapucino,ostaviti da se prohladi.
2.umutiti penasto zumanca i 150 gr secera prahu,ukoliko ne konzumirate sirova jaja skuvajte jaja na paru.
3.umutite slatku pavlaku,a kiselu pavlaku pomesajte sa preostalim secerom.
4.pomesajte jaja abc sir ,slatku i kiselu pavlaku.
5 .oblozite stranice i dno kalupa sa piskotama umocenim u kafu(piskote koje redjate po obodu ne umacite u kafu), 1/3 fila,jagode,otopljena cokolada1/3,fila,piskote,jagode1/3 fila.
6.pripremite preliv po uputstvu sa kesice,rasporedite preostale jagode i prelijte sa prelivom.
ostavite tortu da se dobro ohladi i uzivajte!!

Sastojci:

potrebno:
400gr bebi piskota
5 dl slatke pavlake
380gr kisele pavlake
150 gr abc sira
250gr secera u prahu
500gr jagoda
1kasicica nes kafe
1,5 dl vode
1 instant kapucino
100gr cokolade
1 preliv za torte bezbojni
4 zumanceta