Slana torta

Danijela
Autor:

Danijela

PODIJELI SA PRIJATELJIMA:

Priprema:

Izmiješati 4 kisela vrhnja i 4 jastučića majoneze.
Dobivenu smjesu podijeliti u 5 jednakih dijelova.
U 1. dodati sitno sjeckane kisele krastavice i 3 sitno sjeckana jaja
u 2. dodati 3 žlice kečapa
u 3. dodati sitno sjeckanu šunkericu i prestala 3 jaja
u 4. dodati ABC sir
u 5. ne dodavati ništa.

Slagati: Red dvopeka, pa 1. smjesu, red dvopeka, 2. smjesu, red dvopeka, 3. smjesu, red dvopeka, 4. smjesu, red dvopeka, 5. smjesu i na kraju naribati tvrdog sira.

Tortu zajedno za pladnjem omotati u foliju da ne propušta zrak i ostaviti preko noći u hladnjaku da omekša. Rezati drugi dan.

Sastojci:

4 kisela vrhnja
4 jastučića Zvijezda majoneze
4-5 većih kiselih krastavaca
kečap
6 tvrdo kuhanih jaja
30 dkg šunkerice
1 veći ABC sir od šunke
2 pakovanja dvopeka
naribani tvrdi sir