Pravila nagradnog natječaja

U pravilu ne brojimo koliko smo ABC sira mazali, ali kad se skupljaju folije za osvajanje nagrade, nije loše imati mjeru.

 

Baci oko na pravila i osvoji nagradu dok kažeš ABC:

  1. ABC NAGRAĐUJE, NIJE FOLIRANCIJA je nagradni natječaj kojim se nagrađuju svi potrošači koji pošalju 25 aluminijskih folija s novog pakiranja ABC svježeg sira.
  2. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju i osvajanje nagrada potrebno je skupljati aluminijske folije s novog pakiranja 100g, 200g ili 500g ABC svježeg krem sira i zajedno s osobnim podacima (ime i prezime, e-mail, adresa i broj telefona) poslati na adresu: Belje plus d.o.o., Zeleno polje 34, 31000 Osijek, (za marketing – nagradni natječaj: ABC nagrađuje, nije folirancija)
  3. Svoje osobne podatke je potrebno upisati na papir koji ćete priložiti u kuverti u kojoj šaljete aluminijske folije.
  4. Pošiljke s nečitkim i nepotpunim podacima, kao i one koje ne sadržavaju dovoljan broj iznad opisanih aluminijskih folija neće biti nagrađene.
  5. Sudjelujući u Natječaju, Sudionik pristaje i suglasan je da se svi osobni podaci koje daje prikupe, pohrane, obrađuju i koriste isključivo za vrijeme trajanja nagradnog natječaja te u svrhu provođenja Natječaja. Organizator će poduzeti sve potrebne korake da zaštite osobne podatke u skladu s važećom regulativom. Sudionik je dužan prilikom davanja podataka dati istinite, točne i potpune kontaktne podatke o sebi.
  6. Ista osoba može sudjelovati više puta u nagradnom natječaju ABC NAGRAĐUJE, NIJE FOLIRANCIJA.
  7. Sudjelovanje u nagradnom natječaju ABC NAGRAĐUJE, NIJE FOLIRANCIJA omogućeno je i zaposlenicima Belja i članovima njihovih obitelji.
  8. Nagradni fond: posebno izrađeni ABC nož za mazanje
  9. Slanje nagrada sudionicima bit će organizirano za vrijeme trajanja nagradnog natječaja koji počinje 1. veljače 2024. i traje do 31. srpnja 2024. ili do isteka zaliha. Nagrada nije zamjenjiva za novac, drugi proizvod ili uslugu.
  10. Natječaj se provodi samo na tržištu Republike Hrvatske, sudjelovati mogu svi državljani Republike Hrvatske.