Voće oprati i ako su jagode velike odrezati ih na manje komade. Napraviti hrskavi posip, promiješati brašno sa šećerom i cimetom pa utrljati maslac.
2 šalice brašna
1/2 šalice šećera
2 žlice praška za pecivo
Sol
1/4 šalice ulja
Vanilija
1 šalica mlijeka
1 jaje
500 g malina i jagoda
100 g ABC svježeg krem sira
2 žlice šećera u prahu
2 žlice mascarponea
Limun
1 jaje
Cimet
2 žlice maslaca
1/4 šalice brašna
1/4 šalice šećera
Voće oprati i ako su jagode velike odrezati ih na manje komade. Napraviti hrskavi posip, promiješati brašno sa šećerom i cimetom pa utrljati maslac.
Razmutiti jaje. U zdjelici promiješati krem sir, mascarpone šećer i limunovu koricu i dodati žlicu razmućenog jaja. Ostatak jaja spremiti za muffine.
Promiješati brašno, šećer, prašak za pecivo i sol. U zdjelicu s razmućenim jajem dodati ulje i mlijeko, sjediniti suhe i mokre sastojke.
U kalup za muffine poslagati papirnate košarice, u svaku košaricu staviti žlicu muffin smjese, pa dodati voće, preko voća staviti žlicu cheesecake sloja i na kraju posuti hrskavim mrvicama.
Peći na 185 stupnjeva, 20tak minuta.
Spriječavanje automatskog gašenja ekrana vašeg uređaja može ubrzati potrošnju baterije.